Werken bij

Vacature leerkracht groep 3/4

Download de vacature als pdf-bestand.

0,6 - 1,0 FTE
Werkdagen: eind van de week.

OBS De Sleutelaar is een toffe, kleine school waar we elkaar écht kennen! Samen dingen doen en samen de schouders eronder is hier heel gewoon. Wij bieden onze leerlingen een veilige, uitdagende leeromgeving. Ons motto is: leren en ontwikkelen met plezier! Diversiteiten bij leerlingen en leerkrachten bieden kansen! We vinden een open goede samenwerking en communicatie met ouders, leerkrachten en betrokken partners belangrijk. Onze school is Klassewerkplek2021en Klassewerkplek 2022! Dat wil zeggen dat het werkgeluk van leraren erg hoog is. En van gelukkige leraren, leer je de mooiste dingen!

Onze ideale super(leer)kracht:

• Is flexibel, duidelijk en empathisch;
  • Heeft oog voor het welbevinden van de kinderen;
  • Heeft talent voor het creëren van een prettige (werk)sfeer in de klas;
  • Is iemand die samen met het team wil bouwen aan schoolontwikkelingen;
  • Is in het bezit van een PABO-diploma.
Wij bieden:
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals lekkere koffie/thee/soep, bedrijfsfitness en GoodHabitz;
  • Ervaren en gezellige duo-collega;
  • Mogelijkheden voor professionalisering;
  • Een aanstelling van een jaar vanaf 1-8-2022 met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • Conform CAO-PO en vastgesteld functiehuis wordt de functie gewaardeerd in L10/L11.
Reageer snel en kom kennismaken!
Enthousiast geworden? Aarzel niet en reageer! Wij gaan heel graag het gesprek aan om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Stuur een korte motivatie voorzien van cv naar: thijsvanbree@rbobdekempen.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thijs van Bree (directeur)
+31 (0)497 360847 / +31 (0)657235116.

Download de vacature als pdf-bestand.

Werken of stagelopen bij De Sleutelaar of een van de andere scholen van RBOB De Kempen? Neem contact op of check hier onze vacatures.