Open avond en inloopochtend
Wilt u meer weten over onze school? Of kennismaken met onze leerkrachten? Dan bent u iedere dag van harte welkom; vóór, tijdens of na de lessen. Eigenlijk is het dus iedere dag open dag op OBS De Sleutelaar in Bladel! Maar één keer per schooljaar organiseren we een échte open avond en open ochtend.

Open avond: dinsdag 26 maart '19 van 18.30 tot 20.30 uur
Tijdens onze open avond geven wij u graag een rondleiding door ons mooie schoolgebouw. Al onze leerkrachten zijn aanwezig; u kunt dus al uw vragen stellen. Ook zijn er leerlingen en ouders die u kunnen vertellen hoe het is om De Sleutelaar als basisschool te hebben. Uw kind(eren) zijn uiteraard ook van harte welkom tijdens de open avond. Om 19.00 uur wordt er informatie gegeven over onze school met een mooie presentatie.

Inloopochtend: woensdag 27 maart '19 van 08.30 tot 12.30 uur
Ook onze open dag kunt u samen met uw kind bezoeken. Tijdens de open dag geven de leerkrachten gewoon les aan onze leerlingen. U en uw kind ervaren daardoor hoe onze school draait op een gewone dag. Wij geven u natuurlijk ook een rondleiding door de rest van de school.

Andere dagen
Komt u liever op een andere dag kijken? Geen probleem! Of heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op.