Carnaval 

Vandaag , vrijdag 9 februari, heerlijk carnaval gevierd op school. We zijn begonnen met een casino spel. Jurre was onze grote winnaar! Nadat de Raad van 11 op bezoek was geweest de CCC. Sebas en Dwayne waren de grote feestmutsen. Zij hebben gewonnen!


Gastles Carnaval

Namens de Carnavalsacademy is Stefan Veroude vandaag, donderdag 25 januari,  in de groep geweest om gastles te geven. Hij heeft ons uitgelegd hoe je een hoofd moet tekenen voor een pop op de carnavalswagen. Daarna mochten we een hele carnavalswagen ontwerpen. Stefan heeft ons uitgelegd hoe daarna een wagen echt wordt gebouwd,
Onze ontwerpen hangen in de groep.


Opening schoolbibliotheek

Woensdag 24 januari is de schoolbieb geopend. Na deze feestelijke opening met champagne en letterkoekjes heeft de wethouder in onze groep voorgelezen. We kregen het boek "De Gorgels" daarna cadeau om zelf verder uit te lezen.


Streetwise

Vandaag, vrijdag 12 januari, kwam de ANWB lessen geven. Wij mochten in een echte auto meerijden om te ervaren waarom  we gordels aan moeten en op een verhoger/stoeltje moeten zitten. De mevrouw van de ANWB liet ons  een noodstop  maken. Heel gaaf! Wel schrikken als je achterin de auto zat. De remweg van een auto is veel langer dan verwacht. 


Schoolschaatsen

Maandag 18 december mochten we met de groepen 3 t/m 8 naar Reusel. We hebben daar heerlijk geschaatst met De Sleutelaar.