Buitenschoolse opvang:

Overdag gaan de kinderen vanaf 4 jaar naar school, maar zij kunnen voor en na schooltijd bij de BSO terecht. In de groepsruimte is volop speelgoed aanwezig dat geschikt is voor de kinderen, zoals Lego, Knex, knutselmaterialen, Barbie's, spelletjes, Kapla, (spel)computers, verkleedkleren enz. Voor de BSO-ers is er elke maand een thema en vindt er bijna iedere dag een speciale activiteit plaats binnen de volgende categorieŽn:
  •  Sport en spel, bijvoorbeeld: buitenspelletjes, balspelen, estafettes, workshops in diverse sporten enz.;
  •  Creativiteit, bijvoorbeeld knutselen, timmeren, bakken, bouwen enz.;
  •  Educatief, bijvoorbeeld speurtocht, koken, proefjes doen, op excursie enz.;
  •  Muziek en toneel, bijvoorbeeld verhaal naspelen, musical-les, dramaspelletjes, playbacken, schminken enz.

De kinderen mogen zelf kiezen of ze wel of niet met de activiteit mee willen doen, het is tenslotte vrije tijd. Ook worden er regelmatig workshops gegeven (denk hierbij bijv. aan breakdance, kookles  enz.) en maken we uitstapjes naar de speeltuin, de bossen of gaan we op excursie. We doen ook regelmatig mee aan het naschools sportaanbod van de Gemeente Bladel, genaamd CLICK.
Uiteraard zijn er ook voldoende rust momenten en tijd om vrij te spelen. We kijken naar wat uw kind nodig heeft en passen zijn/haar dagactiviteit daar op aan. Voor meer informatie: