Mijn kind wil naar OBS De Sleutelaar

Mag uw zoon of dochter binnenkort naar de basisschool? Dan bezoekt u waarschijnlijk verschillende basisscholen om te kijken welke school bij u en uw kind past. Ook op OBS De Sleutelaar bent u daarvoor altijd van harte welkom! Als u al zeker weet dat uw kind bij ons op school komt, kunt u ook meteen ons inschrijfformulier invullen.

Kom eens kijken
Bij De Sleutelaar hebben we open dagen, maar tussentijds kunt u ook altijd bij ons binnenlopen. Maak even een afspraak en wij geven u graag een korte of uitgebreide rondleiding. En we beantwoorden natuurlijk al uw vragen. Of u maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze teamleden.Zij kunnen u alles vertellen over onze lesmethodes, weekindedling, schoolprojecten of omgang met leerlingen. Voor welke kennismaking met ons u ook kiest, wij hopen u en uw kind binnenkort te zien op openbare basisschool De Sleutelaar!

Eerst meer informatie?
Wilt u eerst meer lezen voordat u onze school bezoekt? Dat kan. In het menu Waarom De Sleutelaar? leest u onder ander hoe ouders over ons denken en wat wij als school belangrijk vinden. Of u bekijkt onze onderbouwgids waarin ons onderwijs aan de kleuters op De Sleutelaar beschreven staat.

Nog vragen?
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0497 - 360847.
Of stuur een e-mail naar info@obsdesleutelaar.nl.