Juf Margot heeft een zoon!
In de vakantie is juf Margot bevallen van een zoon. Kars weegt 3660 gram en is 52 cm groot. Het gaat erg goed en Henry, Margot en Mette genieten volop! Juf Margot heeft al aangegeven dat ze snel met Kars langskomt zodat we hem kunnen bewonderen.

Nieuw schooljaar
Op 28 augustus zijn we het nieuwe schooljaar gestart. Alle kinderen mochten over de rode loper weer de school betreden. De leerkrachten stonden klaar met bellenblaas om de eerste schooldag een feestelijk karakter te geven!

Slapstick

Afscheidsmusical groep 8
Op 4 juli heeft groep 8 een schitterende musical uitgevoerd. 'Niet te filmen' was een groot succes en iedereen heeft er enorm van genoten! Vele weken is er hard geoefend op dans, toneel en zang en het resultaat mocht er wezen! Goed gedaan groep 8!