Open avond en inloopochtend
Wilt u meer weten over onze school? Of kennismaken met onze leerkrachten? Dan bent u iedere dag van harte welkom; vr, tijdens of na de lessen. Eigenlijk is het dus iedere dag open dag op OBS De Sleutelaar in Bladel! Maar n keer per schooljaar organiseren we een chte open avond en open ochtend.

Open avond: donderdag 16 maart '17 van 18.30 tot 20.00 uur
Tijdens onze open avond geven wij u graag een rondleiding door ons mooie schoolgebouw. Al onze leerkrachten zijn aanwezig; u kunt dus al uw vragen stellen. Ook zijn er leerlingen en ouders die u kunnen vertellen hoe het is om De Sleutelaar als basisschool te hebben. Uw kind(eren) zijn uiteraard ook van harte welkom tijdens de open avond.

Inloopochtend: woensdag 22 maart '17 van 08.30 tot 12.30 uur
Ook onze open dag kunt u samen met uw kind bezoeken. Tijdens de open dag geven de leerkrachten gewoon les aan onze leerlingen. U en uw kind ervaren daardoor hoe onze school draait op een gewone dag. Wij geven u natuurlijk ook een rondleiding door de rest van de school.

Andere dagen
Komt u liever op een andere dag kijken? Geen probleem! Of heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op.