Continurooster

Openbare basisschool de Sleutelaar in Bladel heeft een continurooster. Dat betekent dat wij de volgende schooltijden hebben:

• Maandag, dinsdag, donderdag: 08.30 14.45 uur
  • Woensdag, vrijdag: 08.30 12.30 uur
Tussen 12.00 en 12.15 eten de leerlingen samen in de klas terwijl er een lesactiviteit - zoals (voor)lezen - plaatsvindt. Leerlingen die langzamer eten mogen natuurlijk rustig hun boterhammen opeten. Tussen 12.15 uur 12.45 uur mogen de kinderen buitenspelen. Er is daarbij altijd een leerkracht aanwezig. U kunt ook ons hele continurooster (pdf) bekijken.

Voordelen van het continurooster
Het continurooster heeft vele voordelen voor ouders en kinderen:
  • Overblijven is gratis op De Sleutelaar.
  • Onze leerlingen lunchen met hun eigen leerkracht en hoeven niet naar een tussenschoolse opvang.
  • Onze leerlingen hoeven tussen de middag niet opgehaald en weer weggebracht te worden.
  • Na de lunch spelen onze leerlingen allemaal samen op het schoolplein onder begeleiding van een leerkracht.
  • Door de kortere pauze tussen de middag stoppen de lessen al om 14.45 uur waardoor de aansluiting met de kinderopvang Kids Talent in ons gebouw beter is.
  • Onze leerlingen hebben tussen 08.30 uur en 14.45 uur te maken met dezelfde leerkracht. Wij merken dat leerlingen dit erg fijn vinden.