Groep 3/4
Dit is onze groep 3/4. Wij hebben 24 kinderen in de groep, 11 kinderen in groep 3 en 13 kinderen in groep 4.
Onze juffen zijn juf Samantha en juf Bauke.
Juf Samantha is er de hele week. Juf Bauke is er op maandagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend voor de ondersteuning.

Sinterklaas:

Ook in groep 3/4 zijn ze helemaal blij dat Sinterklaas weer in het land is. Zelfs de juf had wat in haar schoen gehad. Romeijn vond het wel heel speciaal om de brief van de Sint die erbij zat voor te lezen.

Schoolontbijt:

Op dinsdag 9 november deed ook Obs De Sleutelaar mee met het Nationaal schoolontbijt. Dit is een project dat in het teken staat van gezond en goed ontbijten. Naast het gezond en goed ontbijten was het ook erg gezellig om samen met elkaar te ontbijten met elkaar. Dit vonden ze ook in onze groep erg gezellig.

Bewegend leren:
Wat is er nu leuker dan bewegend bezig zijn leren. Door middel van spel zijn de kinderen aan het leren. De letters, het alfabet, lezen, rekenen. het komt allemaal aanbod. De kinderen vinden het erg leuk en zijn ontzettend enthousiast.