Kinderopvang bij OBS De Sleutelaar: Kids Talent

Bij OBS De Sleutelaar in Bladel zit de kinderopvang Kids Talent in hetzelfde gebouw.
Deze kinderopvang is geschikt voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij Kids Talent vindt u:

• voorschoolse opvang voor basisschoolleerlingen.
  • naschoolse opvang voor basisschoolleerlingen.
  • kinderopvang voor kindjes van 0 tot 4 jaar.

Peuterspeelprogramma
Speciaal voor de 0 tot 4-jarigen is er 's ochtends het peuterspeelzaalprogramma. Hiermee wordt uw kind extra goed voorbereid op de basisschool. Komt uw kind straks bij De Sleutelaar op school? Dan maakt hij tijdens zijn dagen bij Kids Talent al kennis met ons gebouw, de sfeer en andere leerlingen.

Flexibele kinderopvang
Bij Kids Talent kunt u per week aangeven welke opvang u nodig heeft. Wij hanteren geen vaste dagdelen of vaste ophaal– en brengtijden. Ook betaalt u alleen voor de tijd waar u gebruik van maakt. U geeft thuis via internet aan op welke dagen en op welke tijden uw kind naar Kids Talent komt. Uw kind is 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar van harte welkom!

Meer weten?
Heeft u interesse in de flexibele kinderopvang van Kids Talent? Bekijk dan voor meer informatie de website van Kids Talent. Of neem contact op met Hanneke Wijnen door te bellen naar: 0497 – 369537. Of mail naar hanneke@kidstalent.nl.