OBS De Sleutelaar: Schoolgids 2017-2018

De schoolgids van openbare basisschool De Sleutelaar in Bladel laat zien waar onze school voor staat en wat ouders van de school kunnen verwachten. Zo helpt onze schoolgids u beoordelen of De Sleutelaar bij u en uw kind past. Ouders van leerlingen die al op De Sleutelaar zitten, kunnen de schoolgids als naslagwerk gebruiken. Beleidsmatige informatie over de school staat in ons schoolondernemingsplan dat ter inzage ligt in onze school. Vraag ernaar bij één van onze leerkrachten.

Inhoud van de schoolgids
In onze Schoolgids vindt u informatie over:
  • de opzet van het onderwijs van OBS De Sleutelaar;
  • onze zorg voor de leerlingen;
  • wat u als ouder van de school kunt verwachten;
  • wat OBS De Sleutelaar van ouders verwacht;
  • de resultaten van ons onderwijs.
Klik hier voor de schoolgids 2017-2018

Nieuwe leerling?
Ouders van nieuwe leerlingen nodigen wij van harte uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Het liefst ontvangen we u onder schooltijd zodat u en uw kind kunnen zien hoe onze school werkt. Geïnteresseerd? Bezoek een open avond of ochtend of loop vrijblijvend een keer binnen. Wilt u de schoolgids voor het nieuwe schooljaar ontvangen?